ÜDVÖZÖLJÜK A CNI WEBOLDAL
KAMPÁNY A
NEMZETI FÜGGETLENSÉG

Volt, van és marad a dolgozók javára máltai
és Málta ellen tagságát az Európai
Unió

 

ESKÜSZÜNK SZABAD MÁLTA RABSÁGÁBÓL, GYARMATOSÍTÁS ÉS DIKTATÓRIKUS ILLEGÁLIS EURÓPAI UNIÓ SZABÁLY

 

Akkor megfontoljuk minden nemzedék mint önálló nemzetet, egy jobb, által a akaratát a többségi, hogy kötelezik magukat, de egyik sem kötődik a  hogy  következő generáció, több, mint a ország lakóit másik.

Thomas Jefferson

 

Látod, milyen igaz, hogy már mehetünk az Európai Unióban

Ez egy európai parlamenti videó

Európai Parlament videó

Google fordítás

Ünnepélyes Nyilatkozata

Ünnepélyes Nyilatkozata a Kampány a Nemzeti Függetlenség CNI

 

én a Előestéjén huszonötödik évfordulóján Málta megszerzése teljes szabadságot március 31-én, 1979, és egy hónappal a bekebelezése Málta az Európai Unió május 1-jén, 2004, Mi, a Kampány a Nemzeti Függetlenségi (CNI) ben Máltai Köztársaságnak, ez ünnepélyes és hivatalos nyilatkozatot, hogy polgártársaink közül Málta és Gozo, valamint a népek az Egyesült Nemzetek Szervezete és az mindenütt országban mindenhol.

 

A a Máltai Köztársaság hivatalos annexió által Európai Unió május 1-jén 2004 vonja jár a elvesztését népünk a szabadság, függetlenségének, szuverenitásának és a semlegesség, és hiányzik a megfelelő, érvényes, népszerű demokratikus hozzájárulását.

Málta lesz ismét szabad lesz. Bármi legyen is a költségeket, amit az áldozatokat, mi, a mi Kampány a Nemzeti Függetlenségért, ígéretet magunkat nem kímélve erőfeszítéseket, hogy visszanyerje teljes szabadság a mi hazánk.

 

Legyenek ezek tények lehet ismertek mindenki számára.

 

1) Az Európai Unió bekebelezése a Máltai Köztársaság hivatalosan kerül sor május 1-én 2004 azon a jogcímen a értelmében az Európai Unióban - Málta csatlakozási szerződést Athénban aláírták április 16-án, 2003.

 

b) A Máltai Köztársaság, amely csak a föld közepén, a Földközi-tenger és a népesség mindössze 400.000, vallja a legelső cikk az Alkotmány, hogy egy semleges állam aktívan törekszik a béke, a biztonság és a társadalmi fejlődés között nemzetek betartásával politika összehangolása és nem hajlandó részt venni bármilyen katonai szövetségben, ki van téve az Európai Unió csatlakozási szerződés 2003 követni a politika, törvények, irányelvek és határozatok áradó Európai Unió intézményei és betartani az összes megkötött szerződések az Európai Unió, ezáltal elveszítve a szabadság, a függetlenség, a szuverenitás és a semleges állapot.

 

c) A népszavazás Málta tagsága az Európai Unió tartott március 8-án 2003-ban több mint 53%-a választópolgár nem szavazzon a tagság.

 

d) A a népszavazás, személyekkel, akik voltak törvényesen nem jogosultak szavazni megfelelően a máltai választási törvények, engedték szavazni.

 

e) A máltai nép beleegyezés a az a Európai Unió tagsága van akarathibán , és érvényesen nem beszerzett, és a nép Málta joguk van azt ők állítják, hogy nem köti a Málta - Az Európai Unió a csatlakozási szerződés a 2003.

 

Ez egy alapvető jogelv, hogy ha az egyik még a által árulás nyerik hozzájárulása, hazugság, hamis ígéretekkel összegű csalást, erkölcsi erőszak és a fenyegetés, az egyén beleegyezése hibában szenved akarathibán, és az embernek van a jogot, hogy nem köti az adott hozzájárulását.

 

Mi Tartunk, és fenntartja van a leghatározottabban, hogy a máltai nép beleegyezés a az Európai Unió tagsága szerepel a népszavazás március 8, 2003, és az általános választások április 12-én 2003 volt hibás, mert úgy kaptuk meg, árulás, fekszik, hamis ígéretekkel összegű csalást, erkölcsi erőszak és a fenyegetés, áradó mind belsőleg, mind külsőleg.

 

f) A rendkívül negatív Málta Európai Uniós hatásait tagság voltak elrejtve -tól a máltai szavazók egy vastag ködösítés hatalmas propaganda és objektív információk hiánya.

 

g) Inuendos is gyakran tette, hogy Málta és bojkottálták lenne politikailag és gazdaságilag elszigetelt, és szembe katasztrófa és a közmondásos sötétség és fogak csikorgatása, ha Máltán volt, hogy nem csatlakozik az Európai Unióhoz.
 

h) Az Európai Unió bővítési biztosa is fenyegetett, hogy az Európai Unió azt látjuk, hogy az ellenzéki párt elveszti a népszavazást és az azt követő általános választások.

 

i) Az Európai Unió maga is szokatlanul vett aktívan részt a kampányban az európai uniós tagság, a finanszírozás és a masszív számtalan uniós személyiségek, köztük az elnököt az Európai Bizottság elnöke az Európai Parlament, és számos európai biztosok látogató Málta cajoling és az embereket a, hogy szavazzanak az európai uniós tagság.

 

j) Az Európai Unió küldöttsége Máltán vette a példátlan lépés aktívan részt vesz a népszavazási kampányban a levelezési minden háztartásban Málta és Gozo propaganda irodalom mellett a az Európai Uniós tagság.

 

k) Nem volt nagy az illegális külföldi beavatkozás során a népszavazás és a General választási és nyilvánvaló megsértésével a  beavatkozást törvény (fejezete 300. Málta Törvényei), a darabszám külföldi állam-és kormányfők, valamint miniszterek fizetett látogatások Málta és készült nyilvános nyilatkozatokkal próbálják befolyásolni az emberek szavazni az Európai Uniós tagság.

 

l) Hatalmas mennyiségű közpénzek helyi normákat gátlástalanul általjuttatott uniós tagság párti kampány és a nem és kaptak a megfelelő összegeket biztosított a contra oldalon.

 

m) törvényi rendelkezések ellenére a harc egyensúlyát nézőpontokat ügyekben közérdekű, az állami rádió és televízió műsoridő kiosztott és műsorszóró létesítmények hosszú idő előtt az Európai Unió népszavazás, a a kormány és pro oldalon messze meghaladja adott a Mit állapítottak meg a és kontra ellenzéki oldalon.


n) máltai emberek általában meg voltak fosztva a tudás a tartalmának a csatlakozási szerződés még azelőtt, hogy a népszavazás és az azt követő általános választások. A Szerződés  volt nem tették közzé a máltai nyelvre nyelv vagy a máltai kormány vagy az Európai Unió. Az angol nyelvű változatát az EU-csatlakozási szerződés csak Lengyelország által közzétett az interneten egy olyan rövid idő előtt a népszavazás Máltán március 8-án, 2003. Mindazok, akik nem kapcsolódnak az internethez, vagy akik nem beszélik az angol nyelvet nem tudták, hogy hozzáférjen a csatlakozási szerződést. Az igen hosszú a szöveg a Szerződés és a rövid idő állt rendelkezésre az interneten, mielőtt a népszavazás időpontját, tette emberileg lehetetlen azok számára, akik jártasak az angol nyelv és vannak csatlakoztatva az internetre, hogy menjen át és értékelje milyen következményekkel jár a szerződés.

  
o) A  beleegyezés a máltai emberek a csatlakozási szerződés csak akkor akarathibán nem volt, de nem volt beszerzett megfelelő, érvényes, demokratikus, azt jelenti.


p) Tekintettel a hiányzó érvényes beleegyezését a máltai nép mi kijelentjük és fenntartása, és továbbra is fenntartja fenntartása -ben a leghatározottabban, hogy a kormány a Máltai Köztársaság megbízatásának aláírni az Európai Unió csatlakozási szerződés április 16-án 2003 volt jogilag hibás, és hogy következően meg kell állapítani, érvénytelennek hogy semmis.

 

q) Egyébként ráadásul tartjuk tartjuk, és továbbra is tartjuk tart és továbbra is fenntartja -ben a legerősebb kifejezések, hogy a Málta - EU-csatlakozási szerződés megsérti megcsontosodott rendelkezéseinek az Alkotmány a Máltai Köztársaság, következésképpen annak ratifikálását által máltai parlament július 14-én, 2003, kell tartani, hogy hogy jogilag alkotmányellenes és semmis.

 

Továbbá legyen ezek a tények ismerete mindenki számára.

 

i) a meggyökeresedett az Alkotmány rendelkezéseinek a Máltai Köztársaság, amely kijelenti, hogy Málta nem hajlandó részt venni bármilyen katonai szövetségben, és nincs lehetőség a Máltán fogják engedni, hogy kell használni oly módon vagy mértékben fog kitenni jelenléte Máltán koncentráció a külföldi erők, és nem idegen katonai személyek, eltérő tevékenységet folytató civil, engedélyezni fogják a máltai területén, és hogy a hajógyárak Málta kerül megtagadták a katonai hajók a két szuperhatalom, megsértették.

 

ii) A máltai fegyveres erők követték el, hogy részt mind a Partnerség a Békéért és az Európai Unió gyorsreagálású haderő részeként az olasz katonai kontingens, megsértve ezzel az alkotmányos akadálya a fent említett.

 

i) a meggyökeresedett az Alkotmány rendelkezéseinek a Máltai Köztársaság, amely kijelenti, hogy Málta nem hajlandó részt venni bármilyen katonai szövetségben, és nincs lehetőség a Máltán fogják engedni, hogy kell használni oly módon vagy mértékben fog kitenni jelenléte Máltán koncentráció a külföldi erők, és nem idegen katonai személyek, eltérő tevékenységet folytató civil, engedélyezni fogják a máltai területén, és hogy a hajógyárak Málta kerül megtagadták a katonai hajók a két szuperhatalom, megsértették.

 
ii) A máltai fegyveres erők követték el, hogy részt mind a Partnerség a Békéért és az Európai Unió gyorsreagálású haderő részeként az olasz katonai kontingens, megsértve ezzel az alkotmányos akadálya a fent említett.

 

iii) Számtalanszor is a háború idején, hadihajók az Európai Unió tagállamai, valamint az Amerikai Egyesült Államokban voltak engedélyezett a kikötőkben Málta egyidejűleg, vagy különböző időpontokban, kirívó megsértése az alkotmánya állapotát semlegességét Máltán.

 
Hadihajók az Egyesült Államok átesett munkák a máltai hajógyár, annak ellenére, kifejezett alkotmányos tilalom, és hajógyári munkást fenyegette a munkahely elvesztése, amennyiben nem  ők volt hajlandó elvégezni a javítást.


iv) Egy további jelentős megsértése meggyökeresedett alkotmányos rendelkezésekkel kerül által elkövetett Málta - Az Európai Unió csatlakozási szerződést, amely szerint valamennyi európai uniós törvények, rendeletek, irányelvek és határozatok, valamint az EU alkotmány, amely kidolgozás alatt, felülírja az alkotmányt és a Málta Törvényei nyilvánvaló megsértésével a meggyökeresedett alkotmányos rendelkezésekkel, amelyek megalapozzák az alkotmány Málta, mint a legfőbb törvény, és a   és a máltai parlament a legfelsőbb törvényhozó szerve Málta.

 
v) ratifikálta a Málta - Az Európai Unió csatlakozási szerződést, amely megtörtént, egyszerű többséggel a képviselők a Parlament Málta, nem tud érvényesülni mint alkotmányos követelmény egyidejű pozitív szavazata kétharmada a tagjai a Parlament Máltán annak érdekében, hogy módosítsa a meggyökeresedett rendelkezéseit az Alkotmány rendelkezéseit a Máltai Köztársaság, és szavazati joggal választások vagy népszavazások General nem szankciót alkotmánymódosításokat Málta.

 

Sia noto a tutti che le disposizioni del Trattato di Adesione Malta - Unione Europea sono in violazione delle

seguenti Dichiarazioni, le Risoluzioni, Trattati, Accordi e Convenzioni dell'Organizzazione delle Nazioni Unite.

 

1. L’Adesione di Malta dell'Unione Europea comporta la perdita di sovranitŕ permanente da parte del popolo di Malta su una considerevole quantitŕ di ricchezze e risorse naturali di Malta, che secondo la Risoluzione dell'Assemblea Generale del 14 dicembre 1962 sulla Sovranitŕ Permanente sulle Risorse Naturali deve essere esercitato in l'interesse dello sviluppo nazionale e del benessere del popolo di Malta.

 

2. L'interferenza, coercizione e minacce da parte dell'Unione Europea al popolo di Malta a votare a favore dell'adesione dell'Unione Europea costituisce una violazione del Patto Internazionale sui Diritti Civili e Politici e del Patto Internazionale sui Diritti Economici, Sociali e Culturali, adottati dall'Assemblea Generale delle Nazioni Unite il 16 dicembre 1966.

 

3. I vincoli e le restrizioni imposte a Malta da parte dell'Unione Europea gravemente limitare i diritti di Malta di regolare le attivitŕ estere di competenza di Malta e di scegliere liberamente i sistemi economici e sociali in conformitŕ con le prioritŕ nazionali, violando le disposizioni della Carta dei Diritti e dei Doveri Economici degli Stati adottata dalla Assemblea Generale delle Nazioni Unite il 12 dicembre 1974.

 

4. Inoltre, l'accordo dell'Adesione negoziato  da parte di Malta con l'Unione Europea pregudicare la sicurezza del popolo di Malta ostacolando lo status di neutralitŕ e danneggia il benessere del popolo di Malta, impedendo dei mezzi al Governo di Malta per tutelare e valorizzare lavoro in Malta.

 

Alla luce di tutti i suddetti fatti e ragioni, noi, la Campagna per l'Indipendenza

Nazionale CNI, dichiariamo solennemente:

 

Che il popolo di Malta hanno il diritto di lottare per il ripudio del Trattato di Adesione Malta - UE, e

 

Che il popolo di Malta hanno il diritto di riacquistare piena Libertŕ, Indipendenza e la Sovranitŕ Nazionale, e

 

Che il popolo di Malta hanno il diritto di perseguire ancora una volta una politica di neutralitŕ attiva e di cooperazione pacifica con tutti i popoli che professano e mettere in pratica le stesse finalitŕ; e

 

Che non si tirano indietro di lottare imperterriti a esortare il popolo di Malta e Gozo per raggiungere questi obiettivi sacri nazionali.

 

Come prova della nostra forte determinazione, stiamo presentando questa Dichiarazione Solenne per l'Organizzazione delle Nazioni Unite, e stanno chiedendo rispettosamente il Segretario Generale per archiviarlo, nonché per comunicare a tutti gli Stati Membri.


Stiamo anche presentando questa Dichiarazione Solenne a tutti gli Stati Membri dell'Unione Europea e tutti i membri del Parlamento Europeo, nella speranza che possa suscitare da loro un senso di rimorso per il male che l'annessione di Malta da parte l'Unione Europea sta infliggendo al popolo di Malta e Gozo.

 

Malta Libera e Neutrale Superare

 

Lunedi, 29 Marzo 2004.

<< Vissza <<

 

e-mail: cnimalta at yahoo.co.uk 

 

Grazie per aver visitato il nostro sito

 

Sostenete la nostra lotta per l'indipendenza e la libertŕ

 

Vuoi aiutarci a riconquistare la nostra Indipendenza e la Libertŕ?
Se sě, aiutare
CNI nel suo lavoro in modo che la maggior parte delle persone vorrebbe liberarsi della dominazione dell'Unione Europea.
Diventare un membro del
CNI inviando €5 insieme con questo modulo di domanda,
Il Segretario alle Finanze
CNI,
60A Strait Street
Valletta

Nome ................................................. ......
Indirizzo ................................................. ...
Numero ID ................................................

 

Grazie per il vostro aiuto

 

Malta Libera e Neutrale Superare