TERVETULOA CNI ETUSIVULLE

KAMPANJA KANSALLISEN RIIPPUMATTOMUUDEN

Oli, on ja tulee olemaan hyväksi Maltan työntekijöiden
ja Maltaa vastaan
​​jäsenyys
Euroopan Unionissa

VANNOMME VAPAATA MALTA ORJUUDESTA, KOLONIALISMISTA JA DIKTAATTORIN LAITTOMIEN EUROOPAN UNIONIN OIKEUSVALTIO

 

Voimme pitää jokaisen sukupolven erillisenä kansakunta, jossa oikeus, jota tahdon sen enemmistön, sitoa itsensä, mutta yksikään sitoa sukupolvi, enemmän kuin asukkaita toiseen maahan.

Thomas Jefferson

 

Katso, miten se on totta, että voimme jättää Euroopan Unionin
Tämä on Euroopan
Parlamentin video

Euroopan Parlamentti video

Googlen käännös

Juhlallinen Julistus

Juhlallinen julistus Campaign for National Independence CNI

 

Aattona kahdeskymmenesviides vuotta Maltan hankinnan täysi vapaus 31. maaliskuuta 1979, ja kuukausi ennen liittämistä Maltan Euroopan Unioniin 1. toukokuuta 2004, Me, Campaign for National Independence (CNI) jaMaltan tasavallan, tekevät tästä juhlallinen ja muodollinen julistus kansalaisiamme Maltan ja Gozon ja kansat Yhdistyneiden Kansakuntien ja kaikkien maiden kaikkialla.

Maltan tasavallan virallinen liittäminen Euroopan Unioniin 1. toukokuuta 2004 merkitsee menetystä kansamme vapauden, itsenäisyyden, itsemääräämisoikeuden ja puolueettomuuden, ja siitä puuttuu oikea, pätevä, suosittu demokraattisen suostumusta.

Malta jälleen vapaa. Riippumatta kustannusten mitään uhrauksia, me, Campaign for National Independence, sitoudumme kaikkensa jälleen täysi vapaus isänmaamme.

 

Olkoon nämä seikat kaikkien tietoon.

 

a) Euroopan Unionin liittämistä Maltan tasavallan virallisesti tapahtuu 1. toukokuuta 2004 nojalla Euroopan Unionin - Malta liittymissopimus allekirjoitettiin Ateenassa 16. huhtikuuta 2003.


b) Maltan tasavalta, joka koostuu vain maata keskellä Välimerta ja jossa asuu vain 400000, tunnustavat jo ensimmäisessä artiklassa sen perustuslain olla puolueeton aktiivisesti rauhan, turvallisuuden ja sosiaalisen edistyksen kaikkien kansat noudattamalla politiikkaa liittoutumattomuuden ja kieltäytyy osallistumasta mihinkään sotilasliittoon, joutuu Euroopan Unionin liittymissopimuksen, 2003, noudattaa kaikkia politiikkoja, lainsäädäntöä, direktiivit ja päätökset, jotka Euroopan Unionin toimielinten ja noudattamaan kaikille sopimuksille Euroopan Unioni, siten menettäen meidän vapauden, itsenäisyyden, itsemääräämisoikeuden ja neutraali tila.

 

c) Kansanäänestys Maltan jäsenyyttä Euroopan Unionissa järjestettiin 8. maaliskuuta 2003 yli 53% äänioikeutetuista ei äänestänyt sen puolesta jäsenyyttä.

  
d) sanoi kansanäänestyksessä olleille henkilöille ei ole laillista oikeutta äänestää mukaisesti Maltan vaalilait, saivat äänestää.


e) Maltan kansan suostumus Euroopan unionin jäsenyys on virheellinen eikä pätevästi hankkia, ja ihmiset Maltan on oikeus vaatia, ettei sido Malta - Euroopan Unionin liittymissopimus 2003.


Se on perusperiaate laki, kun suostumus saadaan petosta, valheita, vääriä lupauksia määrä petoksia, moraalista väkivaltaa ja uhkia, omaa suostumusta rasittaa, ja yksi on oikeus vaatia, ettei sido antanut suostumuksensa.

  
Meidän pitää ja pitää jyrkästi, että Maltan kansan suostumuksella Euroopan Unionin jäsenyyden annettu kansanäänestyksestä 8. maaliskuuta 2003, sekä pidettyjen 12. huhtikuuta 2003 rasittaa sillä saatiin petosta, sijaitsee , vääriä lupauksia määrä petoksia, moraalista väkivaltaa ja uhkia, peräisin sekä sisäisesti että ulkoisesti.

 

f) erittäin kielteiset vaikutukset Maltan Euroopan unionin jäsenyyttä oli piilossa Maltan äänestäjiä paksu savuverho massiivisen propagandan ja puolueellinen tietoa.

 

g) Inuendos oli usein tehty, että Malta olisi boikotoivat ja eristää poliittisesti ja taloudellisesti ja kohtaisi katastrofi ja kuuluisa pimeyden ja kiristellään hampaita, jos Malta ei liittyä Euroopan Unioniin.

 

h) Euroopan unionin komissiosta laajentumiskomissaari jopa uhannut, että Euroopan Unioni voisi nähdä, että oppositiopuolue menettäisi kansanäänestyksen ja myöhemmin vaaleissa.

i) Euroopan Unioni otti epätavallisen aktiivisesti Euroopan Unionin jäsenyydestä kampanja, jossa massiivinen rahoitus ja lukemattomia unioniin henkilöitä, kuten puheenjohtaja Euroopan komission puheenjohtajan ja Euroopan Parlamentin ja komissaarien määrän vierailevien Malta ja cajoling ihmisiä äänestämään Euroopan Unionin jäsenyyttä.

 

j) Euroopan unionin valtuuskuntaa Maltalla otti ennennäkemättömän askeleen osallistuvat aktiivisesti kansanäänestyskampanjassa lähettämällä jokaiseen talouteen Maltan ja Gozon propagandan kirjallisuutta kannattaa Euroopan Unionin jäsenyyttä.


k) oli massiivinen laiton asioihin puuttumisesta kansanäänestyksen aikana ja yleisten vaalien kampanjat räikeästi rikkoo Foreign Interference Act (luku 300, Laws of Malta), joiden määrä päämiesten ulkomaisten valtioiden ja hallitusten ja ministerien maksaa käynnit Malta ja tehdä julkisia lausuntoja vaikuttaa ihmisten hyväksi jäsenyys Euroopan Unionissa.
  
l) Valtava määrä julkisia varoja paikallisia normeja häpeämättömästi kohdistettu pro EU-jäsenyyden kampanjaa ja riittämätön määrä toimitettiin vasta jäsenyyden puolelle.


m) Sen estämättä lakisääteisiä määräyksiä kehottamalla tasapainoa vastakkaisten näkökulmien asioista yleisen edun, valtion radio-ja tv varattu puheaika ja yleisradiotoiminnan palvelut pitkän aikaa ennen Euroopan Unioniin kansanäänestystä, jotta hallitus ja pro-jäsenyyden puolella läheskään liikaa mitä osoitettiin opposition ja vasta jäsenyyden puolella.

 

n) Maltan ihmiset yleensä evättiin tiedon sisällöstä liittymissopimuksen sekä ennen kansanäänestystä ja myöhemmin vaaleissa. Perustamissopimuksessa ei ole julkaistu maltan kielellä, joko Maltan hallitus tai Euroopan Unioni. Englanti versio EU-liittymissopimuksen julkaistiin vasta Puolan Internetissä vähän ennen Maltan kansanäänestyksen 8. maaliskuuta 2003. Kaikki ne, jotka eivät ole yhteydessä Internetiin tai jotka eivät ole perehtynyt Englanti kielellä voineet saada liittymissopimukseen. Pitkänkin tekstin perustamissopimuksen ja aikaa oli käytettävissä Internetissä ennen kansanäänestystä mennessä tehnyt inhimillisesti mahdotonta niille, jotka ovat perehtyneet Englanti kielellä ja liittyivät Internetiin, käydä läpi ja arvioidavaikutukset sopimuksen.

o) suostumus Maltan kansan liittymissopimuksen oli paitsi virheellinen, mutta se ei myöskään hankkimien oikea, pätevä, demokraattinen, suosittu keino.
 

p) Koska ei ole pätevä suostumus maltalaisten, pidämme ja tulee edelleen säilyttää kanssa jyrkimmin, että tasavallan hallitus ja Maltan suostumus valtuudet allekirjoittaa Euroopan Unioniin liittymissopimuksen 16. huhtikuuta 2003, oli oikeudellisesti viallinen, ja että näin ollen se olisi katsottava mitättömäksi.

q) Lisäksi pidämme, ja on edelleen pitää vahvin ehtoja, Malta - EU-liittymissopimus rikkoo juurtunut määräysten tasavallan perustuslain Maltan ja siten sen ratifiointi Maltan Parlamentin 14. heinäkuuta 2003, pitäisi voida pitää laillisesti vastaisia ja pätemättömiä.

 

Olkoon edelleen nämä seikat kaikkien tietoon.

 

i) juurtunut määräykset perustuslain Maltan tasavallan antamiin Malta kieltäytyy osallistumasta mihinkään sotilasliittoon, eikä tiloja Maltalla saa käyttää sillä tavalla ja laajuudessa kuin määrä on läsnä Maltankeskittyminen ulkomaisten joukkojen, ja ettei vieraita sotilaita, muut kuin osallistuvat siviili toimintaa, saa käyttää sellaisten Maltan alueella, ja että telakat Maltalla evätään sotalaivoja kahden suurvaltoja, on loukattu.
 

ii) asevoimien Malta on sitoutunut osallistumaan sekä rauhankumppanuusohjelmaan ja Euroopan unionin nopean toiminnan joukkojen osana Italian sotilasosaston, vastoin perustuslakia este edellä.

 

iii) lukemattomia kertoja, myös sodan aikana, sotalaivat Euroopan Unionin jäsenvaltioita sekä Amerikan yhdysvallat on sallittu satamissa Maltan samanaikaisesti tai eri aikoina, on räikeässä ristiriidassa perustuslaillisen tilan neutraalius Maltan.

Sotalaivat ja Yhdysvaltojen on tehty korjaustöitä on sotalaivat Maltan telakoilla huolimatta nimenomaista perustuslakia kielto, ja telakan työntekijät olivat kanssa uhkasi työpaikan menetys, jos he kieltäytyivät suorittamaan korjaustyö.

 

iv) toinen merkittävä rikkominen vakiintuneiden Perustuslain säännöksiä on syyllistyy Malta - Euroopan Unionin liittymissopimuksessa, jonka mukaan kaikki Euroopan unionin lait, asetukset, direktiivit ja päätökset, sekä perustuslaki, joka on valmisteilla, ohittaa perustuslaki ja Laws of Malta loukkaavat selkeästi juurtunut perustuslain säännöksiä, joissa vahvistetaan perustuslain Maltan korkein laki ja Maltan Parlamentin Supreme lainsäädäntö Organ Maltalle.

 

v) ratifiointi Malta - Euroopan Unionin liittymissopimus, joka saatiin aikaan yksinkertaisella enemmistöllä parlamentin jäsenten Maltan, ei syrjäytä perustuslakia vaatimuksen samanaikaisesti äänestivät kaksi kolmasosaa jäsenistä parlamentin Maltan muuttamiseksi juurtunut määräyksiä perustuslain Maltan tasavallan, ja äänestäminen yleisissä vaaleissa tai kansanäänestykset ei seuraamusta muutoksia perustuslakiin Maltan.

 

Tulkoon tunnetuksi kaikille, että määräykset Malta - Euroopan Unionin liittymissopimuksessa ovat ristiriidassa seuraavat julistukset, päätöslauselmat, sopimusten ja yleissopimusten sekä Yhdistyneiden Kansakuntien.

 

1. Maltan jäsenyys Euroopan Unionissa merkitsee menetystä pysyvän suvereniteettia ihmiset Maltan on runsaasti luonnonrikkauksia ja resursseja Maltan jonka mukaan yleiskokouksen päätöslauselman 14 päivänä joulukuuta 1962 pysyvälle suvereniteettia luonnonvaroja on käytettäväetua kansallisen kehityksen ja hyvinvoinnin kansan Maltan.

 

2.Häiriöitä, coersion ja uhkia Euroopan Unionin kansan Maltan äänestää jäsenyyden Euroopan Unionin rikotaan kansainvälisen yleissopimuksen, kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia koskevan kansainvälisen yleissopimuksen sekä taloudellisia, sosiaalisia ja sivistyksellisiä oikeuksia molemmat hyväksyttiin Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokouksen 16. joulukuuta 1966.

 

3.Rajoitukset ja rajoitukset asetetut Maltalle Euroopan Unionin vakavasti rajoittaa Maltan oikeus säännellä ulkomaisten toimintojen Maltan toimivaltaa ja valita vapaasti taloudellisten ja sosiaalisten järjestelmien mukaisesti kansallisiin prioriteetteihin, mikä rikkoo määräyksiä peruskirjan taloudelliset oikeudet ja velvollisuudet jäsenvaltioiden hyväksymien Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokouksen 12. joulukuuta 1974.


4. Lisäksi jäsenyys neuvottelema sopimus Maltan kanssa Euroopan Unionin vaikuta turvallisuuteen ihmisten Maltan heikentämällä tilan puolueettomuuden ja vahinkojen hyvinvointia ihmisten Maltan viemällä Maltan hallitus on keinot suojella ja parantaa työllisyyden Maltalla.

 

Kun otetaan huomioon kaikki edellä mainitut seikat perustelut, Campaign for National Independence CNI, julistamme juhlallisesti:

 

Näin ihmiset Maltan on oikeus pyrkiä kiistattomuuden Malta - EU liittymissopimuksen ja

Näin ihmiset Maltan on oikeus saada takaisin täyden vapauden, itsenäisyyden ja kansallisen suvereniteetin ja

Näin ihmiset Maltan on oikeus harjoittaa jälleen politiikkaa aktiivisen puolueettomuuden ja rauhanomaiseen yhteistyöhön kaikkien kansojen, jotka tunnustavat ja käytännössä samoihin tavoitteisiin ja

 

Tätä emme saa peräytyä jstk kamppailee kannustamaan ei horjuteta kehottaa edistämään ihmisiä Maltan ja Gozon saavuttamaan näitä pyhiä valtakunnalliset tavoitteet.

 

Osoituksena vahvasta päättäväisyyttä, jätämme tämän juhlallisen julistuksen Yhdistyneiden Kansakuntien, ja ne kunnioittavasti pyytää pääsihteeriä arkistoida sen sekä sen tiedoksi kaikille jäsenvaltioille.

 
Olemme myös antaa tämän juhlallisen julistuksen kaikille jäsenvaltioille Euroopan Unionin ja kaikki jäsenet Euroopan parlamentissa siinä toivossa, että se herättää niistä tunne katumusta haitta liittämistä Maltan Euroopan unionin huonontamistaihmiset Maltan ja Gozon.

 

Ilmainen ja Neutraali Malta voittaa

 

Maanantai, 29 Maaliskuu 2004.

<<Takaisin<<

 

e-mail: cnimalta at yahoo.co.uk 

 

Kiitos käynnistä sivuillamme

 

Tukekaa taistelua itsenäisyyden ja vapauden

 

Haluatko auttaa meitä saamaan takaisin itsenäisyytemme ja vapautemme?
Jos kyllä, auttaa
CNI työssään niin, että enemmistö kansasta haluaisi päästä eroon Euroopan unionin sääntö.
Liity
CNI jäseneksi lähettämällä 5 sekä hakemuksen toimittamista,
Taloussihteeri
CNI,
60A Strait Street
Valletta
 
Nimi ................................................. ......
Osoite ................................................. ...
ID-numero ................................................
 

Kiitos avustasi

 

Ilmainen ja Neutraali Malta voittaa