ДОБРЕ ДОШЛИ В УЕБ СТРАНИЦАТА CNI
КАМПАНИЯ ЗА НАЦИОНАЛНА НЕЗАВИСИМОСТ

Е била, е и ще остане в полза на работниците на малтийските
"и" против "членството на Малта
на Европейския съюз

 

КЪЛНА СЕ БЕЗПЛАТНО МАЛТА ОТ РОБСТВОТО, КОЛОНИАЛИЗМА И ДИКТАТОРСКИ НЕЗАКОННИ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЗА СПАЗВАНЕ

 

Ние може да разгледа всяко поколение като отделна нация, с право, от волята на мажоритарния си, да се обвързва, но кой да обвързва следващо поколение, повече от жителите на друга държава.
Томас Джеферсън

 

Google Translation

Тържествената декларация

 

Тържествената декларация от кампанията за национална независимост CNI

 

 В навечерието на двадесет и петия-годишнината на придобиване на Малта на пълна свобода на март 31, 1979 г., и един месец преди на анексиране на Малта от Европейския съюз на май 1, 2004 г., Ние, кампанията за Национална Независимост (CNI) в Република Малта, направи тази тържествена и официална декларация на нашите съграждани на Малта и Гозо, и за народите на Организацията на обединените нации и на всички страни, навсякъде.

 
Република Малта официално анексирането от Европейския съюз на 1 май 2004 г., води до загуба на народа ни свобода, независимост, суверенитет и неутралност, и липсва правилното, валиден, популярен демократичен съгласие.

  
Малта е отново свободен. Каквото и разходи, каквито и да било жертви, ние, кампанията за независимостта на националните, себе си обещавам да не пестят усилия, за да си възвърне пълната свобода за нашата родина.

 

Нека тези факти да бъдат известни на всички.

 

а) анексирането на Европейския съюз на Република Малта официално се провежда на 1 май 2004 г. по силата на Европейския съюз - Договора за присъединяване на Малта, подписано в Атина на 16 април, 2003.

  
б) Република Малта, състояща се само на земя в центъра на Средиземно море и с население от едва 400 хиляди, изповядващи в първия член от Конституцията, да бъде неутрална държава, активно работят на мира, сигурността и социалния прогрес сред всички нации, като се придържа към политика на необвързаност и отказват да участват по никакъв военен съюз, се подлага от Европейския съюз, Договора за присъединяване, 2003 г., да следват всички политики, закони, директиви и решения, издадени от институциите на Европейския съюз и да се придържа за всички договори, сключени от Европейския съюз, като изгуби свободата, независимостта, суверенитета и неутрален статус.

  
в) по време на референдума за членството на Малта на Европейския съюз, проведено на 8 март 2003 г., повече от 53% от имащите право на глас не е гласувал в полза на членството.

 

г) В този референдум, лица, които не са били законно право да гласуват в съответствие с избирателните закони на Малта, е било позволено да гласуват.

 
д) съгласието на малтийските хора за членство в Европейския съюз е опорочено и не валидно доставят, и хората на Малта имат правото да се иска не да бъдат обвързани от Малта - Европейски съюз Договора за присъединяване на 2003 г..

 
Това е една основен принцип на правото, че когато на съгласие е получена чрез коварство, се крие, фалшиви обещания в размер на измама, морално насилие и заплахи, на съгласие е опорочено и една има право да претендира не да бъдат обвързани от на дадено съгласие.

  
Ние притежават и поддържат в най-силните отношение, че съгласието на малтийските хора народна да на Европейския членство в Съюза, дадена в референдума на март 8, 2003 г., и на общите избори, провеждани на април 12, 2003 г., е опорочено, тъй като тя е получена от предателство, се крие , лъжливи обещания, в размер на измамите, морално насилие и заплахи, излъчващи както вътрешно, така и външно.

  
е) изключително негативните ефекти от членството в Европейския съюз на Малта са били скрити от малтийските избиратели с гъста димна завеса от масивна пропаганда и липсата на обективна информация.

 
ж) Inuendos често са направени, че Малта ще бъде бойкотирана и изолирани политически и икономически, и ще бъдат изправени пред бедствия и пословичната мрак и скърцане със зъби, ако Малта не са за присъединяване към Европейския съюз.

 

з) европейският комисар на ЕС за разширяването, дори заплаши, че Европейският съюз ще видите, че опозиционната партия ще загуби референдума и последвалата обща избори.

  
аз) Самият Европейски съюз взе прекомерно активно участие в европейската кампания за членство в ЕС, с масирано финансиране и с безбройните личности на ЕС, включително председателят на Европейската комисия, председателят на Европейския парламент, както и броя на европейските комисари, посещаващи Малта и cajoling хората да гласуват за членство в Европейския съюз.

  
к) Европейският съюз делегация в Малта предприе безпрецедентната стъпка да участва активно в кампанията за референдума от мейлинг до всяко домакинство в Малта и Гозо пропаганда литература в полза на членство в Европейския съюз.

  
к) има масивна незаконната чужда намеса по време на референдум и генералния избори на кампании в явно нарушение на външните Закона Интерференция (глава 300 от Законите на Малта), с ръководители на чуждестранни членки и правителството и министрите разплащателни посещения в Малта и вземане на публични изявления, за да влияят на хората в полза на членството на Европейския съюз.
  
л) огромни количества публични средства по местните стандарти бяха безсрамно отпуснати Pro членство в ЕС кампания и неадекватни суми са условие за членството страна противопоказан.

  
м) Независимо от законовите разпоредби, които искаше да се забрани на баланса на противоположни гледни точки по въпроси от обществен интерес, държавните радио и телевизия, разпределени на ефирни и излъчване през дълъг период от преди референдума Европейския съюз, до правителството и членство в Pro страна с далеч по-силна до какво е разпределена на опозицията и обратни страна членство.

 

н) Малта хората като цяло са били лишени от познаване на съдържанието на Договора за присъединяване, както преди референдума и последвалата обща избори. Договорът не е бил публикуван в малтийски език, или от правителството на Малта или на Европейския съюз. Английска версия на Договора за присъединяване на ЕС е публикувана само от Полша в интернет за кратко време преди референдум в Малта на 8 март, 2003. Всички онези, които не са свързани към Интернет или които не са запознати с английския език, не са в състояние да имат достъп към Договора за присъединяване. Значителна дължина на текста на Договора и краткото време, че е на разположение в Интернет преди датата на референдума, е човешки невъзможно за тези, които са запознати с английския език и са свързани към интернет, за да мине през и оценка последствията от Договора.

  
о) Съгласието на малтийските хора към Договора за присъединяване не само е опорочено, но това също не е бил осигурен от правилно, валиден, демократични популярните средства.

  
п) С оглед на липсата на валидно съгласие на малтийските хора, Ние държат и продължават да поддържат с най-силните отношение, че на правителството на Република на мандата на Малта да подпише на Европейския присъединяване съюз Договора на април 16, 2003 г., е имало законно дефектни, и че следователно тя трябва да бъде обявено за нищожно.

  
р) Освен това ние държим и ще продължи да поддържа в най-силният от гледна точка, че Договора за присъединяване на Малта - ЕС е в нарушение на окопалите се разпоредбите на Конституцията на Република Малта и следователно нейната ратификация от малтийския парламент на 14 юли 2003 г., трябва да бъде обявено за законно противоконституционен и нищожен.

 

Освен това нека тези факти да бъдат известни на всички.

 

и) окопалите се разпоредбите на Конституцията на Република Малта, които декларират, че Малта се откаже да участва по никакъв военен съюз, както и че няма съоръжения в Малта ще бъде разрешено да се използва по такъв начин или степен, както и ще възлиза на присъствието в Малта на концентрация на чужди сили, и че няма чуждестранни военнослужещи, различни от тези, които са ангажирани в дейности на гражданското, ще бъде разрешено на територията на малтийски, както и че корабостроителниците в Малта ще бъде отказан достъп до военните съдове на двете суперсили, са били нарушени.

  
II) въоръжените сили на Малта са били извършени, за да участват както в Партньорство за мир и в Силите за бързо реагиране на Европейския съюз като част от италианския военен контингент, в нарушение на Конституционния пречка, посочен по-горе.

  
III) безброй пъти, и по време на война, военни кораби на Европейския съюз, държавите-членки, както и от Съединените американски щати са позволени в пристанищата на Малта в същото време или по различно време, в явно нарушение на Конституционния съд статут на неутралност на Малта.

  
Бойни кораби на Съединените американски щати са били подложени на ремонтни работи на Малта пристанища, независимо от Конституционния изрична забрана, и КРЗ работници са застрашени от загуба на работни места, ако те отказват да се извършват ремонтни работи.

  
IV) е още едно сериозно нарушение на на окопалите конституционни разпоредби е било извършено от Малта - Европейски съюз Договора за присъединяване, според която всички европейски закони на ЕС, регламенти, директиви и решения, както и на Конституцията, която се изготвя, отменя Конституцията и Законите на Малта в явно нарушение на окопалите конституционни разпоредби, които установяват Конституцията на Малта като върховен закон и малтийския парламент на Върховния законодателен орган за Малта.

  
V) на ратификация на Малта - Европейския съюз за присъединяване Договора, която е извършва от едно просто мнозинство на членовете на парламента на Малта, не може да надделее над на Конституционния изискване на един едновременно положителен вот от две трети от членовете на парламента на Малта с цел да изменят на окопалите се разпоредбите на Конституцията на Република Малта и гласуването на общите избори или референдуми не санкциониране на измененията на Конституцията на Малта.

 

Нека тя да бъде известно на всички, че разпоредбите на Малта - Договора за присъединяване на държавите от Европейския съюз са в нарушение на следните декларации, резолюции, договори, споразумения и конвенции на Организацията на обединените нации.

 

1. Членството на Малта на Европейския съюз предполага на загуба на постоянен суверенитет от хората на Малта над едно значително количество на природен богатство и ресурси на Малта, която в зависимост от Общото Резолюция събрание от 14 декември 1962 г. на Постоянната суверенитет над природните ресурси трябва да се упражнява в интерес на националното развитие и благосъстояние на хора от Малта.
  
2. Смущения, coersion и заплахи от страна на Европейския съюз на хора от Малта, за да гласуват в полза на членството на Европейския съюз представлява нарушение на Международния пакт за граждански и политически права и Международния пакт за икономически, социални и културни права, приети от Общото събрание на Организацията на обединените нации на 16 декември 1966.

  
3. В ограничения и ограничения, наложени за Малта от Европейския съюз, силно ограничаване на правата на Малта да регулират чуждестранни дейности в рамките на юрисдикцията на Малта и да изберат свободно на икономическите и социалните системи в съответствие с националните приоритети, като по този начин се нарушават разпоредбите на Хартата на икономическите права и задължения на членки, приета от Общото събрание на Организацията на обединените нации на 12 декември 1974 г..

  
4. Освен това, членството в споразумението, договорено от Малта с Европейския съюз се засягат сигурността на хората на Малта от нарушаване на статута на неутралитет и вреди на благосъстоянието на хората, на Малта, като лишава правителството на Малта от средствата за опазване и подобряване заетостта в Малта.

 

С оглед на всички по-горе факти и причини, Ние, кампанията за национална независимост CNI, тържествено обяви:

 

Това, че хората на Малта имат право да се борим за отхвърляне на Малта - Договора за присъединяване на ЕС;


Това, че хората на Малта имат право да си възвърне свободата, независимостта и националния суверенитет и

 
Това, че хората на Малта имат право отново да преследват политика на активен неутралитет и мирно сътрудничество с всички народи, които изповядват и приложат на практика същите цели;

  
Това ние не трепна от борят необезсърчен да призове хората на Малта и Гозо, за да постигне тези свещени национални цели.

 
Като доказателство на нашата силна решителност, ние сме подаване на тази тържествена декларация на Организацията на обединените нации, както и с уважение искането на генералния секретар да го архивирате, както и да го съобщават на всички държави-членки.

  
Ние също така сме подаване на тази тържествена декларация до всички държави-членки на Европейския съюз, и всички членове на Европейския парламент в надеждата, че ще извлече от тях чувство на разкаяние за вреди, които анексирането на Малта от Европейския съюз налагане на на хора от Малта и Гозо.

 

Свободна и неутрален Малта трябва да се преодолее

 

Понеделник, 29 март, 2004.

<< обратно <<

 

e-mail: cnimalta at yahoo.co.uk 

 

Благодарим Ви за посещението на нашия сайт

 

Подкрепете нашата борба за независимост и свобода

 

Искате ли да ни помогне да си възвърне независимостта и свободата ни?
Ако сте отговорили с "да" помогне на
CNI в работата си така, че мнозинството от хората биха искали да се отърват от Европейския съюз правило.
Стани член на на
CNI от изпращане на 5, заедно с настоящия формуляр за кандидатстване, за да
Финансов секретар
CNI,
60А
South Street
Valletta
 
Име ................................................. ......
Адрес ................................................. ...
Номер ................................................
 
Благодарим ви за вашата помощ

 

Malta Libera e Neutrale SuperareСвободна и неутрален Малта